Sortida nocturna: Dolmen Vallgorguina


Data:
Lloc: Rodona "Tio Che"

Com cada any per aquestes dades organitzem una sortida nocturna. Enguany us proposem d’anar al Dolmen de Vallgorguina (Pedra Gentil) a fer una sessió fotogràfica amb llanternes i demes estris per fer “lightpainting”.

La idea és d’anar-hi el divendres 17 de Juliol, aprofitant que no hi ha Lluna, amb el que podem intentar fotografiar la Via Làctia. El dolmen és molt interessant, però esta rodejat de molts pins, els quals poden dificultar-nos la fotografia dels estels. Cap problema, ja que molt a prop hi ha l’església mig abandonada  de Santa Eulàlia de Tapioles que ens ha de permetre fotografiar la Via Làctia.

Normalment es pot accedir amb cotxe fins el peu del Dolmen, de on cal fer una petita pujadeta a peu. L’accés a l’església es planer i molt a prop de l’aparcament dels cotxes.

Fora interessant arribar al dolmen i poder visitar l’església amb llum de dia, per situar-nos amb prou temps. En aquests dies el Sol es posa a les 21h20 per el que caldria arribar-hi cap a les 20h. Us proposem de trobar-nos a la rodona del Casino a les 19h.

Caldrà portar els estris típics de la fotografia nocturna :

Càmera

Tres peus

Disparador remot

Gran angular

Llanternes de colors

Frontal (vermell si es possible)

Bateries ben carregades

Beguda i bocata

Jaqueta fina (a la nit sol refrescar).

Si us plau confirmeu-nos la vostra participació, així com la disponibilitat de cotxes.

 

Gràcies

Aquest esdeveniment et sembla interessant? Comparteix-lo amb els teus amics!