Exposició PAKISTAN… AMB UNA ALTRA MIRADA

L’exposició del nostre company Josep Blanch “Pakistan… amb una altra mirada”.

Aquest treball fotogràfic és el resultat del meu darrer viatge al desembre 2021 i el propòsit d’aquesta exposició és oferir una visió la més àmplia, transversal i justa possible d’aquest país asiàtic, un dels més interessants del món. Dins dels seus límits té muntanyes per una banda i desert per l’altra, on convergeixen una multitud de cultures provinents de diversos grups ètnics. Cada grup ètnic comporta tradicions mil·lenàries, cultures fascinants, aliments, robes i mites encantadors.

Lamentablement, el Pakistan és un país injuriat pels mitjans de comunicació internacionals. La informació esbiaixada que rebem ha contribuït a sembrar un sens fi de prejudicis en el més profund de la nostra cultura. L’islamisme radical, patrocinat per països àrabs, ocupa una part ínfima de la societat, però és l’únic aspecte que surt a la llum a les notícies.

L’ànima del Pakistan és el seu poble… Gent generosa, noble i d’una amabilitat exquisida. Això fa del Pakistan és una terra fascinant i peculiar. Després del meu viatge i amb les experiències rebudes, recomano visitar Pakistan almenys una vegada a la vida perquè la qualitat humana que trobaràs, les seves vivències i la bellesa dels seus paisatges naturals faran que sigui una experiència que sempre voldràs atresorar i que sens dubte canviés la teva manera de pensar.

Centre Cívic Drassanes
Carrer Nou de la Rambla, 43
08001 Barcelona
Tel. 93 441 22 80

Del 2 al 30 de julio de 2024
Inauguració: dijous 4 de juliol a les 19.00 h
Dilluns a divendres de 9.00 h a 14.30 h i de 16.00 h a 22.00 h
Dissabtes de 10.00 h a 15.00 h i de 16.00 h a 21.00 h

Aquesta notícia t’ha agradat? Comparteix-la amb els teus amics!