FotoFest Poblenou 2022 i 2024

La planificació del FotoFest 2024 ja està en marxa i per entendre millor com funciona la seva organització, ara és el moment adequat per estudiar la memòria del FotoFest 2022, el festival de fotografia del Poblenou de Barcelona.

La nostra companya Marga Alconchel va recopilar totes les tasques realitzades per a la celebració del FotoFest Poblenou 2022. En aquesta memòria podeu trobar absolutament tot: des de la idea inicial, la preparació, les exposicions, les activitats paral·leles fins a la cerimònia de cloenda, passant per qui és qui i qui va fer què. Esperem que aquests amplis detalls ajudin els nostres socis a implicar-se a la propera edició.

La planificació del FotoFest d’enguany ja està en marxa. Tindrà lloc del 8 al 30 de novembre de 2024 i ja s’han arribat a acords amb la majoria d’expositors i espais. Però encara queda molt per fer i, com veureu mentre llegiu la memòria del 2022, encara necessitem moltes mans. No dubteu a venir a una de les nostres reunions bisetmanals del FotoFest.

Aquesta notícia t’ha agradat? Comparteix-la amb els teus amics!