FOTOGRAFIA MACRO – Fran Nieto

Es tracta d’una guia completa per avançar pas a pas en els fonaments d’aquesta modalitat fotogràfica, sovint desconeguda i apassionant i que requereix tècniques precises que cal conèixer per obtenir els resultats esperats. Com diu l’autor a la introducció, en la fotografia macro “los más mínimos errores crecen con el aumento”.

El llibre està il·lustrat amb centenars d’imatges, inclou múltiples exemples i consells pràctics i no oblida cap aspecte en aquest àmbit, que s’explica amb claredat i precisió al llarg dels sis capítols que l’integren: conceptes bàsics de fotografia, composició, il·luminació, estètica, edició, teoria del color, enfocament digital, trucs, esquemes aclaridors, taules informatives, etc. Amb aquests fonaments i després de moltes hores de pràctica, es podrà assolir una bona base per obtenir imatges cada vegada més potents en aquesta modalitat.

Fran Nieto és professor de fotografia especialitzat en macro i paisatge. Ha estat director de la revista Naturaleza Salvaje i ha rebut nombrosos premis nacionals i internacionals de fotografia.

Editorial: JdeJ Editores – Col·lecció FotoRuta
ISBN: 9788415131694
Llengua: castellà
Nombre de pàgines: 272
Any edició: 2015

Aquesta notícia t’ha agradat? Comparteix-la amb els teus amics!