Lliga social 2021-2022

Per a la temporada 2021-2022 introduïm la lliga social del Fotoclub Poblenou en resposta a l’interès manifestat pels socis en la recent enquesta de satisfacció. Al final d’aquesta temporada, com és habitual, parlarem del sistema dels concursos i revisarem el funcionament de la lliga amb els socis del Fotoclub.

Per crear una lliga social, hem de convertir les estrelles del nostre sistema de votació popular en un sistema de puntuació estandarditzat. Com que en el nostre sistema el nombre de votants pot variar en cada concurs, es va decidir convertir les estrelles rebudes a un sistema de punts amb un nombre fix de punts per a cada edició.

El guanyador de cada concurs rep 24 punts mentre que la resta de participants obtenen un valor proporcional segons les estrelles que han rebut en comparació amb la foto guanyadora. A més, en cada edició cada participant rep 6 punts només pel fet de presentar la seva foto. Això vol dir que els socis participants reben entre 6 i 30 punts en cada concurs social.

La fórmula utilitzada = 24 * ( estrelles rebudes / estrelles de la foto guanyadora ) + 6

Cal ser soci del Fotoclub i haver iniciat sessió al menú SOCIS per veure la classificació.

Aquesta notícia t’ha agradat? Comparteix-la amb els teus amics!