RETORN, el primer fotollibre de Jordi Mestrich

Retorn és el primer llibre de Jordi Mestrich. Es tracta d’un fotollibre en el qual el nostre company del Fotoclub Poblenou recull les imatges que ha realitzat al llarg dels últims 6 anys en diversos instants, mostrant la seva mirada personal sobre el paisatge, principalment a la costa i durant la sortida del sol. 

El projecte es finança a través de la plataforma catalana de mecenatge Verkami. Per obtenir el llibre, primerament cal registrar-se en aquesta plataforma i després comprar el llibre (o el llibre més alguna de les recompenses que s’hi ofereixen). 

A partir del dijous 3 de febrer comença la campanya i es coneixeran els detalls i característiques del llibre, i aquest ja es podrà comprar mitjançant el següent enllaç: https://vkm.is/retorn

La campanya serà de 40 dies i durant aquest període cal arribar a la quantitat mínima fixada per fer realitat el projecte, en aquest cas el fotollibre. Si això s’aconsegueix, el llibre es farà realitat i s’entregarà a les persones que l’hagin reservat. El pagament del llibre només es realitzarà si s’arriba a la xifra mínima; en cas contrari no es cobrarà cap import als que ja l’hagin adquirit.

Aquesta notícia t’ha agradat? Comparteix-la amb els teus amics!