Esports d’acció a Barcelona: l’Imagin Extreme

Com és tradició, la capital barcelonina organitza cada estiu l’Imagin Extreme Barcelona, on competeixen riders de les diferents modalitats: Scooter, Skateboard, BMX, Inline (Roller), Longboard i Streetboard. 

Entrenament urbà sota l’Edifici Fòrum

En general, la fotografia esportiva ha estat considerada informativa per com és de ràpida i inesperada. Dona al fotògraf poc temps per preparar-se: el que compta és la intuïció i la velocitat alta en la càmera, perquè la llum és bàsica en aquest tipus d’imatge. Però sempre no és així, també trobo important buscar la part més artística de la fotografia, cosa que en el meu cas no sempre aconsegueixo. Ajuda molt especialitzar-se en determinats gèneres, però reconec que el meu estil és “especial” i d’autodidacte.

Us presento unes fotos fetes amb una Olympus M5- Mark II en l’edició de  l’Imagin Extreme de l’any 2017, en la qual el meu nebot, Eric Brun, va quedar classificat en segon lloc en la modalitat Streetboard.

L’Eric Brun en plena actuació

Encara estan per determinar les dates de l’edició de l’any 2022, però si us agrada la fotografia d’acció no us podeu perdre aquest festival, que tindrà lloc al Parc del Fòrum. 

Totes les imatges © Manel Garcia, 2017. Zona Fòrum Barcelona. Càmera Olympus E-M5 Mark II